Sudi sudi lah jadi follower

Monday, January 7, 2013

Sarung tilam berzip~ single dan queen size..Berminat tak???

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh......

       Pening kepala dgn tingkah laku anak2 istimewaku..Setiap kali aku pasang cadar  diorang ni pasti dicabutnya..Rela tidur tanpa cadar dan sarung batal..Apa feellah perangai diorang nikan tapi yg peliknya ketiga-tiganya begitu..Tak larat nak cari gaduh dgn diorang ni,makin marah makin dibuatnya..Bygkanlah mcm mana tilam kita tanpa cadar mcm2 peta seluruh dunia ada..Itu tak termasuk bekas anak2 kencing..Takkan nak ganti tilam setahun sekalikan...Botaklah kepala bapaknya yg mencari duit.Akhirnya aku dpt penyelesaian pasang sarung tilam yg berzip..Anak2 aku tak blh buka, blh dibasuh 2 bln sekali ke..jimatkan..Berminat?? sila pm aku di facebook..


       Awal thn ni mesti ramai anak2 nak masuk asramakan..Bayangkan mcm mana rupa tilam2 diasrama yg diguna pakai berkali-kali oleh pelajar sebelumnyakan..Apa kata kita sarung tilam tu dulu dgn sarung tilam berzip dan baru guna cadar kosong di atasnyakan..Bila habis pengajian bukalah sarung tilam tu dan bawa balik dan basuh dirumah..Blh digunakan berkali-kali dan menjimatkan..Guna semula bila nak sambung ke pusat pengajian tinggi pula betul tak??

       Bagi rumah Flat pula @ 2 tingkat..Kdg2 anak2 suka tidur diruang tamu..Tak terkecuali anak2 Istimewaku ,lagi2 waktu mrk demam jgn haraplah nak tidur kat atas..Berkampunglah kami tidur di bawah anak beranak..Mudah nak bagi ubat tak penat turun naik tangga..kena spare tilam kat bilik bwh..Mudahkan!!..Kalau guna toto ke kan sakit belakang nipis..jadi kita belilah tilam nipis(foam) yg jual kat pasar mlm tu dan pasang sarung tilam berzip ni..Tak perlu guna cadar2 ni..Tilam nampak cantik dah..kalau tetamu dtg pun taklah malu  kan!kan!!!..Corak2 yg di sediakan menarik ada gambar kartun utk anak2..Flora dan gometri ..terpulang pd minat semua..Kainnya dr 100% cotton, tak berbulu dan berqualiti tinggi..       

       Kenapa mahal???jawapan sbb kainnya depan belakang dan berzip memerlukan jahitan yg teliti..Bkn mudah nak pasang zipkan berbanding cadar fintted letak getah je setiap penjurunya..Apa yg penting sekali kain cotton.Aku dah pakai bertahun-tahun dah.Makin lama makin selesa kainnya...Kalau tak percaya try single dulu..Utk pengetahuan semua sarung tilam ni tak disertai dgn sarung bantal ye sbb di bkn cadar tp sarung tilam..

       Harganya masih murah krn produk IKS lagi kalau dah di jual di pasaraya @ hypermarket mungkin jadi mahal sbb kos pengiklanan lagi..Ini kita pek dlm plastik biasa je sbb baru nak cari pasaran..Berminat telefon suamiku 013-3464260 single rm 27 dan queen rm 37 tak termasuk pos ye!!..PM kat facebook aku pun blh..sbb apa aku tak terima call..Sbb setiap kali jawab call anak2 aku akan mengamuk..semua brg dlm rumah di baling ..Kepala aku pun kena baling.Hp aku pun disorok sbb baru2 ni hp lama dah berkecai di baling Firdaus..Apa nak buat anak2 gini sabar je lahkan...Jadi suamilah yg jalankan urusniaga ni..aku tukang packing je dan pos..
(Pos laju rm 10)
nampak tak zipnya..Ni aku dah pakai masa Firdaus dilahirkan-masih cantikkan..



tempat lepak Asraf..



Tempat lepak Firdaus..manalah pulah Faiz ni..


Ini salah satu stok-queen size


Ini pun queen saiz

ini single saiz-yg lainnya aku akan post di FB aku ye!!
   

8 ulasan:

Dayana Bahar said... [Reply to comment]

Selamat berurusniaga kak..

Siti_btp said... [Reply to comment]

terima kasih dayana baru mencuba..doa2 kan Akk ye..

Kazman / Sue said... [Reply to comment]

uikk... kreatifnyaa... insyallah boleh berjaya...

anonim said... [Reply to comment]

apa FB address? Saya nak beli

Siti_btp said... [Reply to comment]

En Kazman/Sue..
Akk tolong jual je bkn akk jahit..tlg doakan ye!!!tk..

Siti_btp said... [Reply to comment]

anonim

Ni FB akk blh pm akk ye!!..

http://www.facebook.com/siti.btp



Mama FN said... [Reply to comment]

Cantik sarung tilam yang akak jual.. semoga murah rezeki akak sekeluarga

Nak kongsi 1Rahsia

zino said... [Reply to comment]

sesuai tu utk tilam yg selalu bergerak keluar ke dalam..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...