Sudi sudi lah jadi follower

Wednesday, May 22, 2013

Apa kata Pengguna2 yg telah membeli dan menggunakan sarung tilam berzip...

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.....

Ada rakan FB pm kat ku betul ke akk jual sarung tilam ni..tak pernah nampak mcm ada org beli pun..Ok mulai hr ni aku akan letak no rujukan pos laju dkt wall FB aku selama ni kat PM je spy meningkatkan kepercayaan pembeli..juga sbg ucapan jutaan terima kasih kpd pembeli yg menyokong jualan online akk ye..Ada juga yg bertanya berkualiti sarung akk ni @ cotton @ bkn cotton..payah juga nak jawab ni..Blh tak pembeli yg pernah membeli sarung ni tolong beri komen ye..Sokongan anda amatlah akk hargai..Ini resit yg sempat akk simpan yg lain2 anak dah tangkap dulu,,maaf ye Sabariah(repeat order) ,Irna Nur dan x ingat lagi ..mana nama yg tak di sebut minta ampun dan maaf ye..pengajarannya kena simpan resit2 ni..utk rujukan masa akan dtg..maklumlah baru nak belajar berniaga online..

EM 330006226 MY - Aimy Izyanti KL- 2 single( repeat Order)
EM 329780076 MY -Aizuddin Othman 2 sabun
EM 329780028 MY - Rospawati, Kuantan sabun
EM 329780045 MY -Aimy Izyanti KL 1 Queen 2 single(repeat order)
EM 329780014 MY - Rossminah Mohd Dris 1 Queen
EM 330006265 MY - Aimy Izyanti 1 single
EM 308152053 MY - Nur Sabarina Bakar ,Serawak 1 Queen dan 1 single
Em 103898761 My - Maizatul Ngah sabun
EM 329780031 MY - Norhazlinda Abd Rahman ,Banting 2 Queen 1 single
EM 308152098 MY - Noriah Ahmad P.Pinang sabun
EM 308152124 MY - Aimi bt Mohamad P.Dickson 2 cadar
EM 308152115 MY - Nik Samihah Johor Baharu 2 single
EM 330006036 MY - Maimunah Bdr Puncak Alam 1 Queen
EM 308152107 MY - Muarzah Sepang, sabun
EM 308152084 MY - Farah Adlien, cadar 3cadar
EM 330006257 MY - Natasya Johor Bahru 2 cadar
EM 330006243 MY -Norhazlinda Banting 3 cadar ( repeat order)
EM 330006230 MY - Anita Masai, Johor 1 cadar
Like ·  · Promote · 
  • Malia Hisham sarung tilamnya bes... senang keje kalo dapat anak yang suka melompat tu tak tercabut dah sebab ada zip
    May 15 at 2:21pm · Like

  • Anita Adnan-Adeq Dah beli.. Kain ok tak panas.. warna sama dgn gambo.

  • Nor Zehan Wah ramainyer cust 

  • Tasya Ithnin ye mmg slesa sbb kaennyer pon ta pnas . senang juga brurusan dgn akak niy . lpas niy klau ade fmly or sdare mara bole bli kt akak niy lg . murah dan puas ht

  • MieHan Ismail saya pun puas hati nga cadar n khidmat yg akak bg masa pembelian..

  • Zara Danish Saya pun puas hati..anak sy tak mahu basuh sarung cadar gambar dolphin tu....

  • Norhazlinda Abd Rahman Sy sgt puas beli dgn akak sy dah bli 6cadar dr akak sbb cdrnya best sgt2 xpanas pun..yg sy suka akak blh booking dlu..

  • Siti Btp Alhamdulillah terima kasih semua atas sokongan kalian...senang hati pembeli tenanglah akk...Ini bknlah iklan berbayar tau x mampu nak bayar kos pengiklanan mcm Zaloora.com..hihihi
    May 15 at 6:27pm · Like · 2

  • Siti Raudzah sbnrnye ade kebaikan xtunjuk no tracking tu.lbih baik pm je pd pembeli..sbbnye ade kes kehilangan pengeposan akibat pendedahan no tracking ni..

    n pdpt peribadi sy pulak, berniaga ni punca rezeki yg plg baik spt nabi kita..rezeki tu kn dr Allah..klau p
    ...See More
    May 15 at 7:28pm via mobile · Like

  • Siti Btp Ooo ye ke terima kasih Siti Raudzah atas pesanan..akk dah padam dah lepas ni tak buat lagi huhuhu..takutlah pulak..

  • Irna Nur Dah pakai sarung tilam queen dan single.. kain cotton ... sgt puas hati..






2 ulasan:

siti said... [Reply to comment]

Ape fb kak..

Siti_btp said... [Reply to comment]

Ni Fb akk Siti
https://www.facebook.com/siti.btp

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...