Sudi sudi lah jadi follower

Wednesday, June 12, 2013

Peminat Bola MU dan Chelsea-Sarung Tilam single berzip cepat sebelum kehabisan stok..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.....

Sebenarnya byk benda nak cerita tapi masa dan keadaan masih tak mengizinkan aku membuka bicara..Sama ada malas atau ketandusan idea utk memulakan bicara..Peminat bola @ utk anak lelaki tersangatlah sesuainya..











Pastikan tilam ketebalan tilam 5 inci kebawah
Harga sarung tilam single berzip  rm 27 shj
Pos laju  rm 6
pertanyaan 013 3464260
pm kat Face book aku  KLIK SITI_BTP

kalau ada yg nak cadar fitted (bergetah)
akan diusahakan utk single 1 sarung bantal dan 1 bantal peluk..

Byk lagi corak2 yg menarik spt hello kitty dsbnya layari FB aku ye..


3 ulasan:

Panglima Muda said... [Reply to comment]

salam....datang melawat ni

Shiling Seow said... [Reply to comment]

Hi Kak,

Cuba lah klinik dr gigi fauziah di menara eon atau di tmn melawati. dr fauziah ada semua peralatan utk kanak2 istimewa.

sally

Shiling Seow said... [Reply to comment]

http://www.drfauziah.com/contact-us/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...