Sudi sudi lah jadi follower

Tuesday, December 13, 2016

APA YANG BEST SARUNG TILAM BERZIP

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh


Berminat watsapp je kak ct 019 2203139

Kegunaan sarung tilam berzip
a..sesuai utk kegunaan anak2 di asrama di mana tilam tlh digunakan berkali-kali oleh pelajar sebelumnya..sarungkan dulu dgn sarung berzip lepas tu baru pakai cadar fitted..

b..tilam yg tlh lama dan byk peta2 yg tidak diingini menyakitkan pandangan mata yg memandang .. tapi masih sayang utk dibuang maklumlah tilam baru beli  ni kdg2 panas..Bila disarungkan pasti tilam kembali berseri-seri..

c..tilam yg selalu digunakan diruang tamu @ tilam terbang..bila siang sorokkan semula..kalau cadar fitted pasti asyik tercabut..Tapi dgn pengunaan sarung tilam berzip tilam menjadi lebih kemas dan cantik..

d..yg hendak pindah rmh..pasti malu dgn keadaan mcm2 peta di tilam..sarungkan dulu dgn sarung  tilam pasti tak malu tilam lama naik lori..

e.. bagi bayi dan anak2 yg lasak dan suka bergulung dlm cadar pasti membahayakan ..dikhuatiri  lemas dsbnya..Inilah Alternatifnya..

f.. Ada juga yg menjadikan sarung tilam berzip ini utk sarung toto2 lama disatukan..Ini ibu2 kena kreatiflah sikitkan..

g.. sesuai juga dijadikan hadiah buat ibu dan ibu mentua utk disarungkan di tilam mrk..sarung tilam berzip ini jarang di jual di mana2 pasaraya terutamanya Queen saiz..

h.. Ramai juga pengusaha  homestay membeli sarung tilam berzip ini utk sarung tilam di homestay mrk..kata mrk lebih kemas dan cantik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...