Sudi sudi lah jadi follower

Thursday, August 30, 2012

Farah Fauzana Beraya di rumah Mak Abahku...

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...

               Hari Isnin baru2 ni , mak aku call dia kata Farah Fauzana nak beraya kat rumah mlm tu ..Lagi sekali aku ingatkan mak dan  adik2 aku temberangkan aku..Nak tengok ke katanya, malaslah malam2 buta nak dtg nak bawa anak2 aku ni ha.Buat kelam kabut je!...Bukan ada org Tv ke atau org2 Hot Fm ke sekadar personal je..Rupanya betul tau pukul 11.00 mlm baru Fafau balik..Orgnya kecil molek je nampak dlm Tv kan nampak berisi..Agaknya kalau aku masuk Tv mesti nampak mcm"Tong Drum"..

Sebelah Fafau tu adik akulah..Kawan Twit.Entah! aku
tak faham lagi twit2 ni..
                 Mak aku kata orgnya peramah je! kita pulak tak terlayan pertanyaannya..Paling bestnya mak aku dpt duit raya tau dari Fafau..

Sebelah Fafau tu mak akulah -siap posing habis
Kalau ada anak2 istimewaku jgn haraplah nak posing2
siap kena jeri tu! hehehe
                 Yg lain tu kawan2 sepejabat adik aku..Kebetulan mrk sedang beraya ,tiba2 Fafau call nak dtg rumah.Apalagi mrk pun ambil peluanglah nak jumpa Fafau..

                Anak2 Istimewaku pula tengah menanti Datok Siti Nurhaliza ke @ Datok Najib PM kita ke Teratak Burukku.Mana tau mrk terbaca blog ni..Mcm adik aku hnya Twit2 je..Minta sponsor buat sekolah Vokasional @ rumah anak2 Yatim khas OKU..Ala !! angan2 Mat Jenin je tu..

3 ulasan:

boni kacak said... [Reply to comment]

mesti meriah rumah tu dengan suara dia ni kan..hehehe

smsaroni said... [Reply to comment]

celotehnya....tak pernah membosankan

Scarlett O'Hara said... [Reply to comment]

Akak minat Fafau!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...