Sudi sudi lah jadi follower

Sunday, July 8, 2012

Follower ke-200

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.......

               Semenjak kali pertama aku menjadi blogger awal pertengahan bulan Januari lalu, tak terfikir pun aku  akan mempunyai kawan2 di alam maya ini..Daripada seorang yg tak tahu langsung tentang IT ni, sedikit demi sedikit berjaya membuka mindaku ..Penulisan yg agak tunggang terbalik,kelam kabut dan blog yg agak berserabut akan aku cuba memperbaikinya dr sehari ke sehari..




               Terima Kasih kpd kawan2 di Alam Maya yg sentiasa memberi komen yg bernas , memberi sokongan padu dan sentiasa mendoakan buat kami sekeluarga....Tak jemu2 mrk membaca entriku yg agak panjang ini...Terima Kasih juga buat blogger  Ben Ashaari , Cikgu Dieyna , Hasrul Hassan yg sudi review blog aku dlm entri2 mrk..Tanpa mrk mungkin blog aku tiada pembacanya..Sebab pada awal pembabitan aku di dunia blog ni tak pandai langsung nak link2 dan memperomosikan blog aku..Sekarang dah pandai dah sikit2...Begitu juga sahabat2 yg sudi menjadikan aku blog list dalam blog mrk....

                Terima Kasih tak terhingga juga buat suamiku merupakan pendorong utama utk aku menulis ..Tanpa kebenarannya tak blh juga aku menyiarkan gambar2, kisah anak2 istimewaku dan pengalaman sebagai pesakit kanser.. ..Secara tak langsung dia lah yg byk tunjuk ajar tentang dunia blog ni..ha!ha!ha!!!..Jangan jemu dan serik membaca kisahku ye!!...

3 ulasan:

inazamri said... [Reply to comment]

bila dtg ke sini pasti saya terdiam lama.Yg pasti saya sgt kagum dgn akak.

Boni JLL3 said... [Reply to comment]

saya akan sentiasa menjadi pengikut dan pengomen setia di blog ini.. InsyaAllah... lagipun, bila kita ramah dengan orang, InsyaAllah orang akan ramah dengan kita balik kan? :)

smsaroni said... [Reply to comment]

kalau saya dlm kesusahan...pasti blok ini jadi reference utk menyedarkan saya bahawa ada org lain yg lebih hebat diuji...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...