Sudi sudi lah jadi follower

Thursday, January 12, 2012

Keluargaku masuk TV3

video
          Assalamualaikum warahmatullah-hibarakatuh.............Allhamdullillah pd hari penghulu hari dipjgkan usiaku.Hari jumaat hari barakah dan mulia ini semoga mendapat keberkatan dari Allah s.w.t...Amin. Ingat tak dr yg suruh buat operation dialah yg mengesyorkan aku masuk tv  dan kesian dgnku krn dia sendiri mempunyai anak istimewa. Dipendekkan cerita org tv dtg dan merakam dkt rumahku......jgn tengok keadaan rumahkuye.....maklumlah ketika itu kepala otak aku tgh berserabut .....anak pula buat hal mengamuk sebab dia tak boleh tengok org ramai-ramai dgn peralatan kameranya .

        Aku bercakap pun mcm org tak betul je...kelakar pun ada ha...ha... mata bengkak maklumlah tak berhenti menangis... nasib baik tak buta mcm Kassim Selamat.Suamiku coolje?????ye ke .Tujuan aku bkn nak minta simpati pun cuma kalau ada perubatan islam yg blh mengubati anak-anakku ini. Untuk sembuh spt kanak-kanak normal adalah mustahil tapi nak krgkan sikap agresifnya mengamuk , pukul org,baling brg tu je. Sebab aku makin lama tak larat tapi kekuatan dia org lelakikan takut akan merbahayakan org lain.....itu je bkn tujuan publisiti....

3 ulasan:

UmmiAbi said... [Reply to comment]

Nape ngan anak2..?Sakit ape ye?Maafla,sy xleh bk sound pc,leh tgk video tu je.. Sy doakan anak2 akak semua sihat..dan Allah permudahkan urusan akak sekeluarga..Amin..

Siti_btp said... [Reply to comment]

Assalamualaikum,

Ketiga-tiga anak akak anak istimewa. Fragile X sydrome.Tak bercakap ,Autisme ,hyperaktif.T.Q.

sudipVSsenduk said... [Reply to comment]

setiap kali saya baca blog siti, saya akan menangis... saya lihat siti begitu 'kuat' mengharungi semua dugaan ni b'sama suami. Berat mata memandang tentu lebih berat bahu yg memikulnya. Saya doakan siti terus tabah disamping anak2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...