Sudi sudi lah jadi follower

Monday, April 23, 2012

Sarapan di Old Town...

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh....

       Bila anak2 ke Pdk peluang utk aku berdating sekejap dgn ayahnya ..Jangan marah ye! .Pergi sarapan kat Old Town white coffee konon di Jaya Jusco ,Rawang..Percaya tak hampir dua bulan Pasar raya ni di buka baru hari ini aku dapat berpeluang cuci mata di sini...




        Kadang2 terasa sedih juga bila beli barang2 kat tesco atau Nsk tanpa ditemani  anak2 dan suami..Di orang terpaksa duduk dlm kereta maklumlah mcm mana nak bawa anak2 begini nanti seorang ke hulur seorang ke hilir..Timbul perasaan cemburu dgn pasangan suami isteri lain masing2 dgn anak2 mrk bergurau senda ketika membeli belah..Tapi aku huhuhu...




            Bila berdua pelbagai kenangan menjelma ,macam mana kami boleh melalui suka duka menghadapi pelbagi rintangan dan dugaan demi dugaan bersama..Banyaknya pengorbanan suamiku terhadap aku dan  anak2 kami  mungkin tak terluah dgn kata2..


       
 
                  Hai ! bersarapan dgn roti je ,suami aku punya tu nak diet konon ..Aku tetap order nasi lemak ,perut melayukan..Teringat zaman2 dating dulu pergi KFC je atau kedai mamak itu pun kena bawa adik bersama..Kenyang adik aku jawabnya.Maklumlah kita ni malu2 nak makan....Tak mcm budak2 sekarang ni....20 tahun dulu KFC terkenal lagi tau,terasa mahal waktu itu..Masa tu kan  baru ada di Malaysia nak order pun kena cakap org putih konon ...Sekarang ni tak heran dah...Cepat2 makan ambil anak2  ni pukul 12.00 tgh..Bising pulak cikgu2  nanti, mrk pun nak ambil anak masing2....Bye! bye! Happy sangat2  hari ini....

7 ulasan:

Rozuan Ismail said... [Reply to comment]

wah, dating balik ye

atuk said... [Reply to comment]

Assalamualaikum Siti

bagus macam tu
bercinta senantiasa..walaupun dah mempunyai anak2

Nieza said... [Reply to comment]

best juga sekali sekala dapat layanan mcm tu kan kak..:)

Siti_btp said... [Reply to comment]

Walau di mana berada masih teringat anak2..Nak order pun takut sebab terfikir anak2 tak makan pun..

Mak ayah beriya-iya makan..Bilalah akak berpeluang makan dgn anak2 bersama mcm ni..

Terima kasih pada kalian semua..

Qasey Honey said... [Reply to comment]

salam kenal Kak Siti...wah kembali berdating berdua yer...sesekali ape salahnya yer x...QH pon dh lama lepak2 kt oldtown tu...hihi

LYAfrina said... [Reply to comment]

woww...nmpak sedap sgt2 garlic bread tu..

Hanis MY said... [Reply to comment]

dah lama tak makan n minum kat sini, bestnyaaaa...

p/s: jepun mmg sgt bersih, toilet pun bersih berkilat boleh bersila kat lantai tu hehe (over expresi pulak)...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...